Iubita lui Putin, gimnasta Alina Kabaeva, ”a dispărut după ce a născut”


Fosta gimnasta Alina Kabaeva (37 de ani), care se pare că are gemeni cu președintele rus Vladimir Putin, a dispărut complet din viața publică.


Alina, o fostă gimnastă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, nu a mai fost văzută din 2018.

La acea vreme, se spunea că este gravidă în două luni cu președintele. Mai apoi, au apărut zvonuri conform cărora anul trecut, în luna aprilie, a adus pe lume doi băieței gemeni, la o clinică din Moscova.

Conform The Sun, în Rusia se vorbește că aceasta a dispărut. 

Alina este una dintre cele mai decorate sportive din gimnastica ritmică, cu 2 medalii olimpice, 14 medalii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene. 

După ce s-a retras din viața sportivă, aceasta s-a îndreptat spre politică și s-a înscris în partidul lui Putin. De asemenea, aceasta a fost protagonista unui pictorial seminud pentru o celebră revistă, a apărut într-un film și a încercat și o carieră în muzică.

Prima oară când s-a vorbit despre idila dintre Alina și președintele rus a fost în 2008. La acea vreme, ea era logodită cu politicianul David Museliani dar, un an mai târziu, s-a despărțit de acesta. 

The Moskovsky Korrespondent a scris că ea și Putin s-au logodit, dar imediat au apărut dezmințiri și ziarul a fost închis. De asemenea, în 2015, s-a scris că i-ar fi făcut lui Putin un copil, informație combătută de oficialii de la Moscova. 

Anul trecut, când au apărut zvonuri că aceasta ar fi avut gemeni, întregul etaj patru, destinat VIP-urilor, de la Centrul de cercetare Kulakov, pentru obstretică și ginecologie, a fost eliberat doar pentru ea.

Un ziar important, Moskovsky Komsomolets, a postat povestea pe site, doar pentru ca mai târziu aceasta să fie ștearsă. 

O sursă din Moscova a dezvăluit pentru The Sun: ”Putin este foarte strict când vine vorba de viața privată - acesta își ascunde cele două fiice adulte sub identități false de ani de zile. Chiar și acum, deși vorbește despre ele, nu le precizează numele. Dacă Alina i-a născut copiii, dispariția ei este una dintre cele mai bune dovezi că s-a întâmplat asta. El este obsedat când vine vorba de securitatea familiei”.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: 

Cum faci o rețetă inspirată de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

 

  • Iubita lui Putin, gimnasta Alina Kabaeva, ”a dispărut după ce a născut”

related posts

Modifică setările cookies