Iulia Vântur, una dintre cele mai îndrăgite personalități din România, s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în India, acolo unde are o relație cu actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare TV are o carieră profesională de invidiat și este iubită atât de fanii de peste hotare, cât și de români, chiar dacă apare foarte rar la posturile de televiziune românești.

În urmă cu doar câteva zile, Iulia Vântur și-a făcut apariția în cadrul unui festival celebru, organizat la Dubai, iar acolo s-a întâlnit cu un celebru bărbat din showbiz-ul românesc, mai precis cu Mihai Petre. Cei doi au fost colegi la emisiunea „Dansez pentru tine”, difuzată între anii 2006-2013 la PRO TV, iar revederea le-a adus multă fericire. 

“Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe”, a scris Iulia Vântur în descrierea fotografiei cu Mihai Petre. (Vezi imaginea cu cei doi în galeria de mai jos)

În urmă cu mai multă vreme, Iulia Vântur a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a mărturisit că are trei acte de identitate: unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai.

“Am două case (n.r.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai.

Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Da, am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card. Pot să îmi iau cetățenie.

Nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă. Sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a spus vedeta în emisiunea amintită.

Foto: Instagram