Iulia Vântur, pe aceeași scenă cu Jason Derulo! Ce show spectaculos a făcut românca la festivalul Earth Soul din Dubai: „Ai fost uimitoare!”


Iulia Vântur a cântat la festivalul Earth Soul din Dubai, în fața a zeci de mii de oameni. Artista a avut parte de o scenă pe care a împărțit-o cu artiști de renume internațional, printre care și celebrul Jason Derulo. 


Mândră de performanța ei, Iulia a postat câteva imagini și o filmare cu o mică parte din show-ul ei de la Earth Soul.

„Dubai a fost incendiar aseară datorită vouă, toți care v-ați adunat pentru a face din @EarthSoulFest o experiență memorabilă. A fost minunat să împart această energie extraordinară cu voi. Mulțumesc, ați fost uimitori. Dubai te iubesc pentru totdeauna. Vă mulțumesc foarte mult!”, a scris Iulia în dreptul clipului care a fost vizionat de peste 290.000 de urmăritori. 

Fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa Iuliei Vântur. „Ai fost uimitoare!”, „Câtă energie ai avut!”, „Ești o frumusețe!”, „Bravooo, Iulia! Un spectacol foarte frumos, un public minunat, o atmosferă incendiară, totul a fost wowww!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate în secțiunea de comentarii.

Iulia a avut o apariție super sexy și a pus în scenă o coregrafie spectaculoasă alături de o trupă de dansatori.

Frumoasa româncă a purtat o rochie cu franjuri, din paiete, și cizme negre peste genunchi. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

De mai bine de 11 ani, Iulia Vântur locuiește în India, acolo unde a devenit un adevărat star la Bollywood. Mai mult, succesul româncei a depășit granițele Indiei, iar în urmă cu doi ani a susținut un turneu în America, alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor, doi artiști indieni consacrați.

Iulia are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,3 milioane de persoane.

Foto: Instagram


  • Iulia Vântur, pe aceeași scenă cu Jason Derulo! Ce show spectaculos a făcut românca la festivalul Earth Soul din Dubai: „Ai fost uimitoare!”

related posts

Modifică setările cookies