Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux de 100.000 de euro. E unic în Europa


Deși are doar 19 ani, Iuliana Beregoi conduce un bolid la care unii doar visează. Artista are o mașină în valoare de 100.000 de euro, unică în Europa.


Iuliana Beregoi conduce o mașină de 100.000 de euro

La doar 19 ani, Iuliana Beregoi are o viață la care mulți doar visează. Artista a muncit de mică ca să poată ajunge în punctul în care să-și permită să-și facă cadouri ceva mai scumpe. Influencerița din Republica Moldova și-a cumpărat o mașină de lux, unică în Europa, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Iuliana este foarte populară în online, și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar acum se bucură de notorietate. Muzica ei are mare succes, iar canalul de Youtube a ajutat-o să se lanseze, iar acum, Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste din România și din Republica Moldova, are o comunitate impresionantă, de peste 1 milion de oameni.

„Mulțumesc enorm pentru noul look al mașinii mele. O ador! Nu uitați să credeți în visurile voastre și să munciți pentru ele. Vă iubesc!', a scris Iuliana Beregoi la descrierea postării de pe contul de Instagram.

Artista câștigă bani frumoși din muzică, pentru un concert, Iuliana cere în medie în jur de 6.000 de euro, potrivit viva.ro.

Sursă foto: Instagram 

  • Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux de 100.000 de euro. E unic în Europa

related posts

Modifică setările cookies