Iuliana Beregoi a făcut un pas important, și-a luat inima în dinți și și-a rezolvat o problemă care îi dădea mari bătăi de cap, însă abia acum a găsit curajul să își facă această intervenție.

Iuliana Beregoi s-a operat la ochi

Iuliana Beregoi este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu puțin timp, artista a anunțat că a trecut printr-o intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața.

Aceasta a povestit pe pagina sa de Instagram că această operație a ajutat-o să scape de problemele cu vederea. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

„Sunt fericită ca alături de domnul doctor. Am făcut cel mai mare pas din viața mea. În sfârșit am scăpat de lentile/ochelari. (...) M am simțit în siguranță și am întâlnit oameni extraordinari. La operație am mers fără frică, doar cu încredere. Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere. Curând apare noul vlog”, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram.

Iuliana Beregoi este extrem de fericită că nu va trebui să mai parte ochelari de vedere sau lentile, căci vederea ei s-a remediat.

Sursă foto: Instagram