„Cu ai mei!” este un podcast în care Iuliana Tudor invită personalități din lumea muzicii populare, dar nu numai, alături de familie sau prieteni foarte apropiați. O discuţie ca între prieteni, în care persoane publice devin, timp de o oră, „ai mei”, mărturisind lucruri nespuse public până acum, discutând ca de la suflet la suflet, glumind, dar şi arătându-şi vulnerabilităţile. 

„În fiecare episod, într-un cadru confortabil, vedetele invitate îşi dezvăluie latura umană, personală. Este un proiect de suflet, ce oferă exclusivități, multă emoție și, cu siguranță, vom vedea cealaltă față, mai puțin știută, a invitaților noștri”, declară Iuliana Tudor. „Pentru mine, este primul proiect major în mediul online şi sper din toata inima să fie interesant pentru un public cât mai larg”, adaugă vedeta.

Primul episod „Cu ai mei!” aduce în atenția publicului o familie de artiști iubită de toți românii: Matilda Pascal Cojocărița și maestrul Ștefan Cigu, alături de fiii lor, din căsnicii diferite, Alin Pascal și Horațiu Cigu. „Un an de zile am stat despărţiţi. Dar cântam împreună, n-a ştiut nimeni”, mărturiseşte Matilda Pascal Cojocărița despre un moment din căsnicia cu Ștefan Cigu, în episodul din 29 februarie. Şi tot atunci, cu lacrimi în ochi, artista dezvăluie preţul plătit pentru succes...


Podcastul „Cu ai mei!”, semnat de Iuliana Tudor, va putea fi vizionat în premieră la TVR Folclor, în fiecare joi, de la ora 20.00, iar în mediul online, pe canalul oficial de YouTube Iuliana Tudor, tot joia, de la ora 21.00, pe paginile de Facebook și de Instagram ale autoarei, precum şi pe platforma TVR+. TVR 1 difuzează podcastul sâmbăta, de la ora 13.00. 

Podcastul „Cu ai mei!”, alături de apariția editorială a cărții „Fericirea nu costă nimic”, semnată de Iuliana Tudor şi lansată la Editura Univers, sunt două dintre proiectele cu care vedeta începe 2024, an în care aniversează 25 de ani de televiziune.