Ivana Knoll, declarații de dragoste și cereri în căsătorie de la fani după ce s-a pozat în costum de baie: „Ești o zeiță!”


A fost supranumită „cea mai sexy suporteră de la Campionatul Mondial de Fotbal”, iar aparițiile sexy din tribune i-au adus peste 3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, dar și numeroase contracte de publicitate. 


După ce a devenit cunoscută în toată lumea, Ivana Knoll a fost fotografiată doar în cercuri selecte. Fosta Miss Croația o ține dintr-o vacanță în alta și postează aproape zilnic imagini în care apare în ipostaze provocatoare. 

Cea mai recentă vacanță de care s-a bucurat a fost la Cannes, în Franța. Ivana a publicat câteva fotografii în care poartă un costum de baie minuscul, în culorile steagului Franței. Bruneta s-a lăsat fotografiată lângă piscină, iar like-urile au curs valuri. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

„Mărită-te cu mine”, „M-am îndrăgostit!”, „Ești o zeiță”, „Îmi place totul la tine! Ești o femeie încântătoare!”, „Tu ești fericirea mea zilele astea!”, „Ce frumusețe! Doamne, ai milă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii Ivanei în dreptul imaginilor care au adunat peste 100.000 de like-uri.

Cum a ajuns celebră Ivana Knoll

Ivana Knoll a făcut furori în Qatar, acolo unde s-a ales cu titulatura de “cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială”. Fosta Miss Croația a impresionat audiența cu ținutele sumare, iar fotografiile cu ea din tribune au ajuns în presa din întreaga lume. 

Croata a devenit virală și pe rețelele de socializare, iar experiența din Qatar i-a adus peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram, dar și un contract bănos cu o agenție din America.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @KnollDoll

  • Ivana Knoll, declarații de dragoste și cereri în căsătorie de la fani după ce s-a pozat în costum de baie: „Ești o zeiță!”

related posts

Modifică setările cookies