Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arată acum actorul care i-a dat viață vampirului Jasper în Twilight


Jackson Rathbone l-a portretizat pe vampirul Jasper Hale în toate cele cinci filme Twilight, bazate pe cărțile lui Stephanie Meyer. În urmă cu 15 ani, apărea pentru prima dată în rolul care i-a adus celebritatea, iar milioane de fane îl adulau. 

Tag-uri:

Astăzi, fanii s-ar putea să nu-l recunoască dacă trec pe lângă el pe stradă. Actorul și muzicianul, în vârstă de 38 de ani, arată complet diferit la peste un deceniu de la ultimul film Twilight.

Pentru rolul din Twilight, Rathbone a primit o piele palidă, lentile de contact și șuvițe lungi, blonde, așa că nu este de mirare că arată destul de diferit în aceste zile.

Actorul ține legătura cu fanii săi prin intermediul contului de Instagram, acolo unde are peste 800.000 de urmăritori.

Jackson poartă acum o barbă închisă la culoare și este tot un pachet de mușchi. În unele dintre postările sale, actorul își prezintă colecție impresionantă de tatuaje pe care le are în jurul brațelor și umerilor.

Actorul este un soț și un tătic împlinit și se mândrește cu frumoasa lui familie pe contul de socializare. Rathbone este căsătorit cu Sheila Hafsadi din anul 2013. Cuplul care în prezent locuiește în Alpharetta, Georgia, are trei copii. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram @Jackson Rathbone

  • Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arată acum actorul care i-a dat viață vampirului Jasper în Twilight

related posts

Modifică setările cookies