Jane Fonda a dezvăluit că l-a văzut pe Michael Jackson dezbrăcat la începutul carierei lui


Jane Fonda a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația ei cu Michael Jackson, într-o emisiune televizată de peste Ocean. Actrița și activista de mediu în vârstă de 85 de ani a mărturisit că l-a văzut pe megastar dezbrăcat când au făcut baie împreună.


Jane Fonda a fost la emisiunea Watch What Happens Live pentru a vorbi despre cariera ei. La un moment dat, realizatorul Andy Cohen a provocat-o să spună un detaliu picant din viața ei, pe care nu-l știe nimeni.

Actrița nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut pe plac acestuia: „L-am văzut pe Michael Jackson gol”, a spus Jane Fonda, care a fost pusă în situația de a detalia episodul.

Michael Jackson, pe atunci în vârstă de 20 și ceva de ani, a venit la ea în vizită în timp ce filma pentru On Golden Pond.

Cei doi au decis să facă baie împreună, în lacul din apropriere, iar Michael a surprins-o cu ideea lui: să se scalde în pielea goală.

El a propus asta. Era slăbuț”, a spus actrița Jane Fonda, care atunci era cu 20 de ani mai în vârstă decât noua stea a muzicii pop

Chiar dacă acest lucru ar putea fi considerat ciudat de mulți, Jane Fonda a spus că nu a fost nimic sexual în acea împrejurare și că a fost doar o experiență ieșită din comun. 

Michael Jackson a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani și a fost un prieten apropiat al actriței.

Jane Fonda a povestit apoi că s-a aflat în aceeași ipostază în compania actriței suedeze Greta Garbo (decedată în aprilie 1990). 

Avea cel mai atletic corp din câte am văzut și a plonjat, pur și simplu, în apa rece ca gheața și a înotat”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Jane Fonda a dezvăluit că l-a văzut pe Michael Jackson dezbrăcat la începutul carierei lui

related posts

Modifică setările cookies