Jane Fonda regretă că a apelat la lifting facial pentru a arăta mai tânără. De ce nu ar repeta experiența


Jane Fonda, actriță și activistă premiată cu două premii Oscar, a recunoscut, la vârstă de 84 de ani, că regreta că și-a făcut un lifting facial și a avertizat cu privire la dependența pe care o poate da astfel de proceduri cosmetice.


Actrița, cunoscută pentru roluri în producții precum "Grace și Kelly", "Soacra mea e o scorpie" sau "Klute", a vorbit într-un interviu cu Vogue despre liftingul facial la care a apelat și motivul pentru care nu ar repeta experiența.

"Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de faptul că mi-am făcut unul", a recunoscut aceasta.

Cu toate ca a încercat o astfel de procedură de înfrumusețare, Jane Fonda nu recomandă femeilor să apeleze la astfel de intervenții deoarece considera că produc dependență, iar unele persoane pot ajunge la cealaltă extremă, în care, din dorința de a-și îmbunătăți aspectul fizic, ajung să și-l deformeze.

Vedeta din "Grace and Frankie" a vorbit despre faptul că îmbătrânirea este un proces natural,  care nu trebuie să fie înfricoșător și a subliniat faptul că există modalități de a îmbătrâni în mod pozitiv și sănătos. 

"Vreau ca tinerii să nu se mai teamă de îmbătrânire. Ceea ce contează nu este vârsta, nu este acel număr cronologic. Ceea ce contează este sănătatea. Am aproape 85 de ani, dar nu par atât de bătrână", a explicat ea. "Să-i faci pe tineri să nu se mai teamă de bătrânețe, și să-i ajuți pe oameni să realizeze că doar pentru că au o anumită vârstă nu înseamnă că trebuie să renunțe la viață". 

Deși aspectul fizic este foarte important la Hollywood, Jane Fonda a recunoscut că este recunoscătoare, în primul rand, că este sănătoasă.

"Adică, în fiecare zi, când mă dau jos din mășînă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am coapse puternice, că am făcut exercițîi pentru a-mi păstra coapsele puternice", a afirmat actrița.

Fotografii: Getty Images

  • Jane Fonda regretă că a apelat la lifting facial pentru a arăta mai tânără. De ce nu ar repeta experiența

related posts

Modifică setările cookies