Jason Momoa este un bărbat liber, deoarece Lisa Bonet a depus actele de divorț, după trei ani de când au anunțat că nu mai formează un cuplu. Nu au reușit să găsească nicio cale de împăcare și au decis să meargă pe drumuri separate.

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat

Cei doi au început relația în anul 2005, iar nunta a avut loc în anul 2017. Data separării, trecută pe actele de divorț, a fost luna octombrie a anului 2020, cu ceva luni înainte de a-și anunța fanii despre ruptură. Conform presei internaționale, aceștia urmează să fie pronunțați divorțați peste cel puțin o jumătate de ani.

Conform documentelor obținute de ET, Jason Momoa a ajuns la un acord în ceea ce privește separarea și urmează, împreună cu fosta lui soție, să împartă custodia și niciunul nu va trebui să plătească pensie alimentară, deoarece și cheltuielile pentru creșterea adolescenților de 15 și de 16 ani vor fi suportate de ambele părți.

Lisa Bonet a fost căsătorită cu Lenny Kravitz, între anii 1987 și 1993, cei doi având împreună o fiică pe nume Zoë Kravitz. După ce a ajuns în brațele lui Jason Momoa, actorul a recunoscut că a plăcut-o de când a văzut-o la televizor prima oară, încă de atunci dorindu-și să fie a lui.

Au anunțat că nu mai formează un cuplu acum doi ani

În prima lună a anului 2022, Lisa Bonet și Jason Momoa au anunțat că nu mai formează un cuplu, specificând că decizia de a face publică informația a fost luată nu pentru a atrage atenția asupra lor, ci pentru a-și putea trăi viața demni și onești.

„Împărtășim știrile familiei noastre, potrivit cărora, noi doi ne despărțim în căsătorie. Împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este o știre, ci pentru a ne continua viața cu demnitate și onestitate.

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt, pentru a fi cine învățăm să devenim, devotamentul nostru de nezdruncinat față de această viață sacră și pentru copiii noștri”, au anunțat cei doi, la acea vreme.

 

Sursa foto: Getty Images