Jean-Claude Van Damme, expoziție de mușchi pe plajă, în Thailanda. Actorul se ține bine la 62 de ani


Un clasic în viață, Jean-Claude Van Damme și-a surprins fanii cu o fotografie din vacanța din Thailanda. Actorul de 62 de ani și-a scos pectoralii la înaintare, spre deliciul admiratoarelor sale.


Jean-Claude Van Damme se bucură de vacanța sa în Thailanda, loc de care îl leagă atâtea amintiri frumoase. Ok, și unele mai puțin plăcute, fiindcă aici actorul a avut o aventură cu actrița Kylie Minogue, alături de care filma pentru Street Fighter (1994).

Pe atunci era căsătorit cu actrița Darcy LaPier, care era însărcinată. Actorul belgian, azi în vârstă de 62 de ani, a recunoscut aventura abia în 2012.

La 30 de ani de la filmările pentru Street Fighter, Van Damme a pus ceva bronz pe pectorali și și-a etalat pătrățelele. Doamnele și domnișoarele au înnebunit!

Arăți minunat! Te ador”, a scris cineva.

Să te distrezi! Te iubesc”, a comentat altă admiratoare.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Jean-Claude Van Damme este atașat și de România, unde a avut prilejul să filmeze pentru Six Bullets (2012). Actorul belgian ascultă și muzică românească și s-a filmat dansând pe piesa Save me a lui Morandi.

 

Van Damme este unul dintre cei mai prolifici actori ai anilor '90-2000, cu roluri impresionante în filme precum Sport sângeros (1988) - primul mare succes, Lionheart (1990), Soldatul Universal (1992) și Street Fighter (1994).

Actorul a fost căsătorit de 5 ori, cu patru femei diferite, și are trei copii. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Jean-Claude Van Damme, expoziție de mușchi pe plajă, în Thailanda. Actorul se ține bine la 62 de ani

related posts

Modifică setările cookies