Jennifer Coolidge dezvăluie cu câți bărbați s-a culcat după rolul din "American Pie". Lista este impresionantă


Jennifer Coolidge, actrița care a jucat rolul mamei lui Stifler în comedia "American Pie" (1999),  dezvăluie că producția de succes i-a adus o serie de avantaje, printre care și o listă lungă de bărbați care au dorit o aventură cu ea.


Mai precis, 200 de bărbați au ajuns în patul actriței în vârstă de 60 de ani și, după cum recunoaște chiar ea însăși, acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi jucat în comedia de succes care i-a adus faima și a popularizat termenul de MILF. Faimosul rol prezenta o mamă atractivă care încerca (și a reușit) să-l seducă pe prietenul fiului ei.

Într-un interviu pentru Variety, Jennifer Coolidge a spus: "Realizarea acestui film mi-a adus atât de multe beneficii. Adică, ar fi fost vreo 200 de persoane cu care nu m-aș fi culcat niciodată".

Talentul ei actoricesc i-a adus rolul și din continuarea comediei, în "American Pie 2" (2001), "American Wedding" (2003) și "American Reunion" (2012) și, precum și roluri în "Legally Blonde" și "A Cinderella Story".

Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că a luptat din greu pentru a obține un loc de muncă în actorie înainte de "American Pie", recunoscând că deceniile de respingere au lăsat-o cu sentimentul că nu are nimic de pierdut,  în loc să fie abătută.

Fotografii: Getty Images

  • Jennifer Coolidge dezvăluie cu câți bărbați s-a culcat după rolul din American Pie . Lista este impresionantă

related posts

Modifică setările cookies