Jennifer Lawrence, imaginea perfecțiunii la brațul lui Leonardo DiCaprio la premiera Don’t Look Up


Jennifer Lawrence și-a arătat pentru prima oară burtica de gravidă pe covorul roșu, la premiera mult așteptatului film “Don’t look up”.


Actrița a radiat în fața camerelor de fotografiat, la brațul lui Leonardo DiCaprio, care deține rolul principal în filmul cu pretenții de Oscar.

 

Jennifer Lawrence, care după dimensiunile burticii nu mai are mult până va deveni mămică, a impresionat într-o superbă rochie aurie. Actrița așteaptă primul său copil cu soțul ei Cooke Maroney, director de galerie de artă. Aceasta a purtat o ținută cu franjuri aurii și capă, în vreme ce DiCaprio a fost chipeș într-un costum clasic.

Nu la fel de apreciat a fost look-ul lui Johan Hill. Actorul, bun prieten cu DiCaprio, a apărut alături de iubita sa, într-un costum bleu, cu vedere la… tatuajele de pe piept. În picioare au avut niște saboți în nuanța albastru metalizat.

În plus, și-a lăsat părul lung și l-a vopsit blond… sperăm că nu pentru mult timp :)

 

“Don’t look up” spune povestea a doi astronomi, Dr. Randall Mindy (DiCaprio) și Kate Dibiasky (Lawrence), care merg într-un turneu mediatic pentru a anunța sosirea unei comete care ar urma să distrugă Pământul.

Sursa foto: GETTY IMAGES, Profimedia
 
Share în bucate cu Alex Petricean - Hummus de conopidă
 
 
  • Jennifer Lawrence, imaginea perfecțiunii la brațul lui Leonardo DiCaprio la premiera Don’t Look Up

related posts

Modifică setările cookies