Jennifer Lawrence se mărită. Actrița din Jocurile Foamei s-a logodit cu un dealer de artă


Jennifer Lawrence (28 de ani) și-a găsit sufletul pereche, iar acum va merge la altar. Actrița a anunțat în presa de peste Ocean că iubitul ei a cerut-o în căsătorie.


Cea mai tânără actriță care a fost distinsă cu Oscar pentru un rol principal are o relație de un an cu dealerul de artă Cooke Maroney. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a cerut-o de soție cu un imens inel cu diamante, iar Jennifer a dezvăluit totul pentru E! News.

Zvonurile au început să circule la începutul acestei luni, când Jen s-a afișat în public cu inelul pe care iubitul ei i l-a pus pe deget. Conform unei surse citate de Page Six, Cooke a cerut-o pe Jen la o cină romantică pe care au luat-o la un restaurant de lux din New York. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on

Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună în iunie 2018, când au ieșit la braț pe străzile din New York. Relația lor datează din aceeași perioadă, când au fost puși în legătură de o prietenă de-ale actriței. 

Un purtător de cuvânt al lui Jennifer Lawrence a confirmat cererea în căsătorie, însă nu a dezvăluit când va avea loc nunta.

Înainte de actualul logodnic, Jennifer Lawrence a avut două relații serioase, cu Nicholas Hoult și cu Darren Aronofsky. Spre deosebire de cei doi, Jen l-a ținut pe Cooke departe de ochii lumii și ai presei.

Jennifer Lawrence este pe val din 2012 încoace. În acel an a obținut Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, pentru prestația din pelicula Silver Linning Palybook, devenind cea mai tânără actriță distinsă cu premiul Academiei Americane de Film.

În perioada 2012-2015 a apărut în seria de succes Jocurile Foamei, care i-a adus încasări substanțiale. În 2018 a impresionat cu rolul din Vrabia Roșie, unde joacă rolul unei spioane ruse care are misiunea de a seduce un agent CIA american de top.  

Diana Sar, despre noul serial de la PRO TV - VLAD.

related posts

Modifică setările cookies