Jennifer Lopez, deranjată de fanele lui Ben Affleck? Reacția divei, când un grup de femei se holbează la soțul ei, virală pe net


Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy femei din lume și are milioane de fani, însă nici soțul ei, actorul Ben Affleck, nu stă rău la capitolul admiratoare. 

Tag-uri:

Recent, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în timp ce se bucurau de o ieșire în oraș. Cuplul a luat masa la restaurantul Ivy din Los Angeles. 

Îmbrăcată lejer, în blugi și un pulover nude, Jennifer Lopez l-a ținut în permanență de mână pe Ben Affleck, iar acesta a avut grijă să fie un gentleman atunci când au ajuns la mașină și i-a deschis portiera. 

Într-o înregistrare video obținută de TMZ, Ben Affleck (51 de ani) o însoțește pe Jennifer Lopez (54 de ani) până la SUV-ul lor negru, după ce au luat masa la restaurantul exclusivist din Los Angeles.

La un moment dat, Jennifer deschide geamul și îmbrățișează un bărbat, a cărui identitate a rămas necunoscută. În timp ce Ben Affleck a deschis ușa pe cealaltă parte a vehiculului, o mașină plină de femei a trecut pe lângă cuplu și a început să-l strige pe câștigătorul premiului Oscar.

„Woo! Te iubim”, au strigat acestea.

Jennifer Lopez le-a strigat fetelor: „Înapoi, nenorocitelor”, potrivit TMZ. Cântăreața a râs apoi de remarca dubioasă în timp ce îmbrățișa persoana neidentificată prin geamul mașinii sale.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022 în Las Vegas, după o logodnă de trei luni. Actrița a mărturisit că Ben Affleck o face să simtă "chiar mai frumoasă" decât s-a simțit vreodată.

„Ben vrea ca eu să îmi înțeleg valoarea și să îmi cunosc valoarea", a declarat ea pentru Vogue. 

Ea a continuat: „Sunt în sfârșit în punctul din viața mea în care îmi iubesc fiecare parte din mine fără să îmi cer scuze. Fiecare parte din mine, corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar și greșelile mele. Toate acestea m-au făcut ceea ce sunt și m-au adus acolo unde sunt astăzi”.

Fotografii: Profimedia Images

  • Jennifer Lopez, deranjată de fanele lui Ben Affleck? Reacția divei, când un grup de femei se holbează la soțul ei, virală pe net

related posts

Modifică setările cookies