Jennifer Lopez, filmată în costum de baie, la 54 de ani. Cum arată corpul vedetei fără filtre și Photoshop


În fotografiile de pe rețelele sociale și în pictorialele în care apare, Jennifer Lopez arata mereu fără cusur, cu abdomen tonifiat, picioarele lipsite de celulite și un bronz perfect, însă cum arată, de fapt, fără micile îmbunătățiri digitale? Un video distribuit de aceasta pe Tik Tok, cu ocazia aniversării a 54 de ani, demonstrează că de bine arată Jlo și în realitate.


Pentru Jennifer Lopez, timpul pare să se fi oprit în loc. Cu fiecare an care trece, diva de la Hollywood devine și mai frumoasă și sărbătorește acest lucru cu o apariție în costum de baie. Recent, aceasta a împlinit vârstă de 45 de ani și a publicat un videoclip îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la iveală fiecare detaliu al corpului.

Imaginile au fost filmate lângă o piscină infinită, iar Jennifer Loepz s-a mișcat pe ritmurile propriei piese "I'm into you", etalându-și abdomeniul și picioarele tonifiae, dar și celulita discretă de pe posterior.

"54 nu a arătat niciodată mai bine", a intitulat ea filmulețul, iar fanii au fost total de acord cu afirmația cântăreței și au copleșit-o cu laude în secțiunea de comentarii:

"Cea mai frumoasă din toate timpurile", "54 de ani și ești o creatură sublimă",  " Prea frumoasă", "Încă sper să arăt așa la 30 de ani, darămite la 50".

Sursă foto: Getty, Instagram

  • Jennifer Lopez, filmată în costum de baie, la 54 de ani. Cum arată corpul vedetei fără filtre și Photoshop

related posts

Modifică setările cookies