Jennifer Lopez vorbește despre cum epuizarea și lipsa somnului au făcut-o să se simtă „paralizată fizic“


Artista a experimentat o serie de căderi emoționale, ca urmare a extenuării. Iată ce i-a spus medical.


Știm deja că Jennifer Lopez este o leoaică bătăioasă, care muncește din greu pentru a-și menține statutul de divă latino. Numai că, uneori, toată această concentrare de forțe și încrâncenare pot avea efecte adverse. Iar ea a aflat-o destul de dureros.

„Nimeni nu a căzut în capcană mai rău decât mine“, a scris JLo într-un newsletter trimis către fani. Artista admite, în premieră, că „m-am simțit paralizată fizic“ după ce a suferit o serie de atacuri de panică severe la 20 și ceva de ani, despre care spune că s-au datorat epuizării.

„A fost o perioadă în viața mea în care obișnuiam să dorm între trei și cinci ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare toată ziua și în studio toată noaptea, filmam videoclipuri în weekend. Aveam vreo 20 de ani și credeam că sunt invincibilă. Până într-o zi, când toată munca și tot stresul care venea la pachet, împreună cu somnul insuficient pentru a-mi reveni mental, m-au prins din urmă“, mărturisește Jennifer Lopez.

„Am fost complet nemișcată“, „nu vedeam clar“ și „simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie, iar frica s-a agravat. Acum știu că a fost un atac de panică clasic provocat de epuizare, dar nu auzisem niciodată termenul la acea vreme“, mai povestește ea.

În cele din urmă, artista a apelat la ajutorul unui medic și și-a dat seama că trebuie să facă schimbări în viața ei.

„Am fost atât de îngrozită încât am crezut că îmi pierd mințile“, și-a amintit Jennifer, după ce s-a întâlnit pentru prima dată cu medicul.L-am întrebat pe doctor dacă înnebunesc. Mi-a spus: „Nu, nu ești nebună. Ai nevoie de somn... dormi între șapte până la nouă ore pe noapte, nu bea cofeină și asigură-te că faci mișcare, dacă vrei să muncești atât de mult.“

Acum, vedeta își prioritizează ohihna și sănătatea mintală. Potrivit lui J.Lo, odihna „se acumulează în timp“, dar vine cu rezultate epice. Pur și simplu, „Uneori mă trezesc și spun: «Uau! Tocmai am scăpat de 10 ani de pe față!» Asta poate face pentru tine un somn bun.“

FOTO: Instagram

  • Jennifer Lopez vorbește despre cum epuizarea și lipsa somnului au făcut-o să se simtă „paralizată fizic“

related posts

Modifică setările cookies