Jessica Alves, ședință foto în lenjerie intimă pentru pagina de OnlyFans. Fostul bărbat Ken se mândrește cu o talie de viespe


Jessica Alves, fostul bărbat Ken, a realizat o ședință foto incendiară, în lenjerie intimă pentru pagina să de Only fans, iar rezultatul nu a fost unul dezamăgitor pentru fanii acesteia.


Brazilianul Rodrigo Alves, devenit Jessica Alves, în vârstă de 39 de ani, este cunoscut în special pentru numeroasele operații estetice care l-au transformat într-o adevărată păpușă, dar și pentru aparițiile extravagante la TV și social media.

După ce a renunat la ideea de a deveni bărbatul Ken, pentru a se transforma într-o femeie, Jessica Alves s-a reinventat complet. Și-a deschis pagină de Only Fans, are milioane de fani în întreaga lume și își etalează noua imagine peste tot.

De curând, brazilianca a realizat o ședință foto în lenjerie intimă pentru pagina sa de Only Fans, prin care și-a etalat corpul modificat la milimetru. Cu o talie de viespe și un bust generos, Jessica Alves pare o adevărată păpușă, iar fotografiile în lenjerie intima roz, susțin acest lucru.

Aflată în fața unui perete realizat din trandafiri, influencerul a pozat în mai multe ipostaze sexy și a urcat imaginile pe rețelele sociale.

Jessica Alves nu are noroc în dragoste

Deși a cheltuit peste 1 milion de lire sterline pe cele 80 de operații estetice pentru a arăta astfel, brazilianca se plânge că nu reușește să își găsească dragostea, susținând că bărbații sunt intimidați de ea.

"Cred că oamenii au tendința de a rămâne intimidați din cauza aspectului meu. Dar, odată ce ajung să mă cunoască, văd că sunt un suflet drăguț și bun",  a declarat aceasta potrivit DailyMail.

  • Jessica Alves, ședință foto în lenjerie intimă pentru pagina de OnlyFans. Fostul bărbat Ken se mândrește cu o talie de viespe

related posts

Modifică setările cookies