Jessica Simpson, de nerecunoscut într-o imagine din perioada când era dependenta de alcool și pastile


 
De patru ani de zile Jessica Simpson nu s-a mai atins de alcool și arată mai bine ca niciodată. Cântăreața, devenită între timp și designer de moda, și-a șocat fanii cu cea mai recentă imagine postată pe Instagram.


Jessica Simpson le-a arătat fanilor amprenta pe care dependența de alcool și pastile a lăsat-o pe înfățișarea sa. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, cântăreața este practic de nerecunoscut.

“Această persoană din 1 noiembrie 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea”, a mărturisit vedeta, care și-a dat seama în acel moment că trebuie să înceapă lupta pentru a-și recăpăta viața înapoi. 

 

“Ca să fiu sinceră, eram epuizată. Cea mai grea muncă pentru mine era să accept că am eșuat. Nu dependența de alcool era problema. Eu eram. Nu mă mai iubeam. Acum am făcut pace cu fricile mele și am acceptat că anumite momente din viața mea pot fi și triste”, a mai spus Jessica Simpson, mamă a trei copii.

 

Jessica a povestit despre problemele ei în noua ei carte, Open Book. “Mă omoram singură cu atâta băutură și pastile. A fost ușor să renunț la alcool. Îl uram pentru că mă făcea să mă simt amorțită”, a mai spus vedeta.

 

  • Jessica Simpson, de nerecunoscut într-o imagine din perioada când era dependenta de alcool și pastile

related posts

Modifică setările cookies