Jessica Simpson, transformare uluitoare! Cântăreața se îmbracă super sexy de când a topit peste 45 de kg


Jessica Simpson a revenit la silueta care a consacrat-o în tinerețe. Artista arată senzațional după ce a topit peste 45 de kilograme. Până și fanilor le-a fost greu s-o recunoască în cele mai recente postări. 


Jessica Simpson a frânt multe inimi în tinerețe și a fost idolul a milioane de adolescenți. Blondă, cu sâni voluptuoși, picioare lungi și talie subțire, Jessica făcea furori de fiecare dată când apărea pe scenă sau pe covorul roșu. 

Cele trei sarcini și-au pus amprenta pe silueta vedetei, iar la un moment dat, Jessica ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme. 

Artista în vârstă de 42 de ani a recunoscut că și-a făcut operație de micșorare a stomacului și astfel a reușit să topească peste 45 de kilograme. Totodată, Jessica a început să facă sport și să țină o dietă echilibrată. 

Mândră de noua siluetă, Jessica își promoveze cele mai sexy piese vestimentare din colecția de toamnă care îi poartă numele. 

În imaginile postate pe Instagram, fanii au recunoscut-o cu greu. Jessica și-a etalat picioarele perfect sculptate într-o pereche de pantaloni de piele super scurți. 

“Arăți grozav!”, “Picioare de vis!”, “Nici măcar nu te-am recunoscut!”, “Arăți ca la 20 de ani”, “Cea mai sexy femeie de pe planetă”, “Arăți ca un supermodel!”, i-au scris fanii. 

Fotografii: Getty Images

  • Jessica Simpson, transformare uluitoare! Cântăreața se îmbracă super sexy de când a topit peste 45 de kg

related posts

Modifică setările cookies