Joacă în filme de la 15 ani, iar acum este idolul tinerilor. Cine este Anu Emmanuel, considerată cea mai frumoasă actriță din India


S-a născut în Statele Unite, într-o familie de emigranți indieni, dar la vârsta adolescenței pleacă în India, unde devine celebră. Anu Emmanuel este astăzi una dintre cele mai de succes actrițe din această țară asiatică. Milioane de fani sunt fascinați de frumusețea ei.


Cariera lui Anu Emmanuel a început în adolescență. Tatăl ei, Thankachan Emmanuel, un renumit producător de film a considerat că frumusețea și talentul fiicei sale trebuie să fie arătat lumii. Astfel, familia pleacă în India, iar la 15 ani Anu joacă în primul ei film, „Swapna Sanchari”, care a avut un succes imens la box office.

Tânăra nu a fost copleșită de acest rezultat. Imediat după filmări, ea s-a întors în SUA, unde și-a terminat studiile.

În 2022, după ce a jucat în filmul „Urvasivo Rakshasivocu” cu Allu Sirish, frumoasa indiancă a devenit și mai populară, fiind considerată idolul adolescenților și cea mai frumoasă actriță din tânăra generație. Mulți admiratori au crezul că povestea de dragoste dintre protagoniștii din film coninuă și în viața reală. Cei doi nu au confirmat relația, lăsându-i pe fani cu semne de întrebare.

Allu este fratele celebrului actor indian Allu Arjun.

Sursă foto: Instagram/ Anu Emmanuel

  • Joacă în filme de la 15 ani, iar acum este idolul tinerilor. Cine este Anu Emmanuel, considerată cea mai frumoasă actriță din India

related posts

Modifică setările cookies