Joe Jonas și Sophie Turner, primele declarații despre divorț


Joe Jonas și Sophie Turner au vorbit pentru prima dată despre divorț, după ce zilele trecute s-a scris în presă că mariajul lor a ajuns la final.


Membrul trupei Jonas Brothers și partenera lui, Sophie, au confirmat că mariajul lor s-a încheiat, după patru ani de căsnicie.

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, și actrița din Game of Thrones, în vârstă de 27 de ani, au postat miercuri pe conturile lor de Instagram o declarație comună despre decizia lor de a merge pe drumuri separate. De asemenea, ei au dezactivat comentariile la postările lor. 

„După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă”, au scris ei.

„Există multe povești speculative cu privire la motivele despărțirii, dar adevărul este că aceasta este o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorința noastră de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri.” 

Declarația lor vine la doar câteva zile după ce s-a aflat că Joe Jonas a cerut divorțul de Sophie Turner după patru ani de căsnicie. Potrivit People, în cererea de divorț apare că „mariajul dintre părți este iremediabil destrămat” și că amândoi au semnat un acord prenupțial.

Cei doi au început să se întâlnească în 2016 și s-au logodit un an mai târziu. Nunta a avut loc în Las Vegas după Billboard Music Awards, în mai 2019 și apoi au organizat o ceremonie mai mare luna următoare în Sarrians, Franța. Au doi copii împreună!

Sursa foto: Instagram/ Shutterstock

  • Joe Jonas și Sophie Turner, primele declarații despre divorț

related posts

Modifică setările cookies