John Travolta, mărturisiri despre momentul în care a dansat cu Prințesa Diana: “A fost magic!”


John Travolta a avut ocazia să-i fure un dans Prințesei Diana la o petrecere organizată la Casa Albă. Se întâmpla în anul 1985, iar actorul a rememorat momentul pentru publicația Esquire, din Spania.


John Travolta (67 de ani) apare pe coperta Esquire din luna mai. Actorul a povestit printre altele cum a fost pentru el momentul în care a dansat alături de cea supranumită Prințesa inimilor.

Au trecut 36 de ani de la balul organizat de Ronald Reagan, pe atunci președintele Americii, la Casa Albă. Actorul care se bucura de mare succes la acea vreme a avut norocul să se numere printre invitați. 

Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am zis: <<Trebuie să existe un motiv pentru care se întâmplă asta și ar fi bine să dau totul>>. (…) Asta însemna să conduc bine dansul și să mă asigur că ne-am distrat. Asta a fost partea ușoară, dar să o salut în mod corespunzător pe Diana, să par încrezător și să-i cer să danseze cu mine...asta a fost partea grea”, a mai spus actorul din Grease, scrie PageSix

John Travolta își amintește perfect ce a urmat. “Gândește-te la ce era în jurul nostru. Eram la Casa Albă. E miezul nopții. Scena este ca un vis. Mă apropii de ea, îi ating cotul, și o invit la dans. Se învârte și îmi oferă acel zâmbet, ușor trist, și acceptă invitația mea. Și iată-ne acolo, dansând împreună, ca și cum ar fi un basm”, a mărturisit actorul. 

“Cine și-ar fi imaginat vreodată că i se va întâmpla așa ceva într-o bună zi? Am fost destul de deștept să imortalizez clipa în memoria mea ca un moment special, magic”, a mai adăugat actorul. 

Fotografii: Getty Images

  • John Travolta, mărturisiri despre momentul &icirc;n care a dansat cu Prințesa Diana: &ldquo;A fost magic!&rdquo;

related posts

Modifică setările cookies