Jorge este însurat cu Ramona Prodea și formează un cuplu frumos și solid, care a devenit din ce în ce mai puternic. Împreună, și-au întemeiat o familie minunată, doar că, de curând, acesta a anunțat că a înșelat-o.

Jorge și-a înșelat soția, dar în vis

Recent, Jorge le-a povestit fanilor o întâmplare prin care a trecut și care a stârnit amuzamentul acestora. Mai exact, soția artistului a visat că acesta a înșelat-o și, din acest motiv, a vrut să îi ceară scuze, în mod public.

Deși nu a fost vinovat, deoarece acest lucru nu s-a întâmplat și în realitate, Jorge a făcut haz de necaz, iar cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au gustat gluma.

„Aș vrea să îmi cer public scuze față de soția mea, că azi noapte, în visul ei, am înșelat-o și nu se face asta! Îmi cer scuze iubita, îmi pare rău, nu o să se mai repete!”, a spus Jorge, n timp ce Ramona a continuat glume, spunând: „Sper să nu se mai repete”.

Problemele pe care Jorge le-a întâmpinat la începutul relației

În urmă cu 11 ani, Jorge și Raluca Prodea se căsătoreau. Cu toate că, în prezent, sunt pe deplin mulțumiți de relația pe care o au, pentru a ajunge în acest punct, Jorge a fost nevoit să treacă peste diferențele financiare dintre ei.

Mai exact, Raluca aducea mai mulți bani în casă, iar el a fost nevoit să accepte acest lucru, deși era contrat a tot ceea ce el fusese învățat.

„Aveam și eu succes în perioada respectivă, însă ea câștiga mai bine ca mine! Mi-a luat 2 ani să mă obișnuiesc mental cu această treabă! E o chestie involuntară poate, la nivel de subconștient!”, a povestit Jorge, conform Ego.


Sursa foto: Instagram