Josh Hartnett și Tamsin Egerton au devenit părinți pentru a treia oară!


În 2000 făcea furori la Hollywood și era considerat un sex-simbol! Pe Josh Hartnett îl știm din pelicule celebre precum “Pearl Harbour”, “Sinuciderea fecioarelor” sau “Cât reziști fără sex?”. Actrorul s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor și își dedică tot timpul familiei. 


Josh Hartnett (42 de ani) este un familist convins și nu duce dorul strălucitorului Hollywood. “Am decis că vreau să am o viață! Am vrut să pun asta pe primul plan. Ăsta a fost țelul meu”, a răspuns Josh într-un interviu oferit pentru mrporter.com.

Norocoasa care îi e partenera de viață de mai bine de opt ani se numește Tamsin Egerton și este o actriță britanică. Tamsit este cunoscută publicului datorită rolului Guinevere din serialul Camelot. 

Cuplul este extrem de discret când vine vorba de viața personală. Cei doi au devenit părinți pentru a treia oară în 2019, însă vestea a ajuns la public abia acum după ce Josh a decis să vorbească despre asta. 

“Lucrul de care sunt cel mai mândru este acela că sunt tată a trei copii. Am o relație extraodinară cu partenera mea și o viață de familie frumoasă”, a declarat actorul, potrivit Us Magazine. Publicația scrie că mezinul familiei a venit pe lume în 2019. Josh nu a dezvăluit sexul copilului și nici numele. 

Mai multe fotografii cu Josh Hartnett și Tamsit Egerton în galeria foto de mai jos

Josh Hartnett și Tamsit Egerton mai au două fetițe de cinci, respectiv trei ani. Cuplul locuiește în comitatul Surrey-Sussex, în sud-vestul Londrei. Actorul nu a renunțat definitiv la actorie. El își alege cu grijă rolurile și joacă în filme independente. "În paralel, încă mai fac filme bune. Aș spune că rolurile mele în filme independente au devenit mai interesante după ce am plecat de la Hollywood”, a mai spus Josh Hartnett. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th

 

  • Josh Hartnett și Tamsin Egerton au devenit părinți pentru a treia oară!

related posts

Modifică setările cookies