Jude Law s-a căsătorit în secret. Cum arată mireasa lui


Jude Law este, oficial, un bărbat însurat. 


Pe 1 mai, actorul Jude Law și iubita sa, Phillipa Coan, și-au legat destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat familia și prietenii apropiați. 

Citește și: Nu a mai putut sa tina secretul. Va deveni tata pentru a cincea oara... cu o fosta iubita

Pentru această ocazie specială, mireasa de 32 de ani a purtat o rochie bej, scurtă, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc roz nude, și o pălărie, conform fotografiilor obținute de The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on

Cât despre Jude Law, acesta a avut un costum blemarin de catifea, cămașă albă, pălărie în aceeași nuanță cu hainele și o pereche de pantofi albaștri, de piele întoarsă. 

Acesta este cel de-al doilea mariaj al lui Jude Law. Actorul a mai fost căsătorit cu actrița Sadie Frost, alături de care are trei copii, Rafferty, Iris și Rudy.

Cei doi au divorțat în 2003, după care Jude Law a intrat într-o relație cu Sienna Miller. În 2007, actorul a mai făcut un copil, Sophia, cu modelul Samantha Burke. 

În 2014, starul din ”Sherlock Holmes” a avut o scurtă relație cu Catherine Harding, care i-a dăruit al cincilea copil. 

Acum, se pare că Jude Law și-a găsit perechea ideală în persoana Phillipei Coan, cu care s-a logodit în luna februarie a acestui an, după o relație sentimentală de patru ani. 

Foto: Getty 

Vezi și. L-a hipnotizat pe Jude Law într-un serial celebru

  • Jude Law s-a căsătorit în secret. Cum arată mireasa lui

related posts

Modifică setările cookies