Justin Timberlake și Jessica Biel, surprinși în ipostaze romantice în Sardinia


Cuplul de staruri a fost văzut dansând pe un iaht, în timpul vacanței pe care o petrec în sudul Italiei.


Cântărețul Justin Timberlake (41 de ani) și soția sa, actrița Jessica Biel (40 de ani) și-au exersat talentul de dansatori pe puntea unui iaht de lux din Sardinia. Cei doi soți, care sunt căsătoriți de 10 ani, erau numai un zâmbet în timp ce își ce se țineau în brațe și se învârteau pe ritmul muzicii, în largul coastei insulei italiene.

Cu Justin purtând o pălărie verde, un tricou negru și pantaloni scurți de baie, iar Jessica purtând o rochie de vară lejeră, cu bretele, cei doi parteneri de dans au fost aplaudați de grupul lor de prieteni, care s-a bucurat de adorabilul lor număr ad-hoc.

Acesta nu este singurul moment romantic oferit de cuplul de staruri, în această vacanță. De când au ajuns în Italia, Justin și Jessica par a fi într-o nouă lună de miere. Poate că și peisajul coastei italienești le potențează sentimentele, dar cert e că săruturile și micile lor gesturi complice trădează o relație armonioasă între ei. 

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au cunoscut în 2007, s-au căsătorit în 2012 și, în octombrie vor sărbători cea de-a 10-a aniversare a nunții lor. În acești ani, ei au devenit și părinții a doi băieți, Silas, în vârstă de 7 ani, și Phineas, în vârstă de 2 ani.

FOTO: Instagram, Profimedia

  • Justin Timberlake și Jessica Biel, surprinși în ipostaze romantice în Sardinia

related posts

Modifică setările cookies