Kate Moss sfidează trecerea timpului! La 47 de ani, fotomodelul face furori cu un nou pictorial topless 


Kate Moss a descoperit elixirul tinereții! La 47 de ani, modelul a reușit să impresioneze încă o dată printr-un pictorial. 


Este una dintre cele mai cunoscute fotomodele din industrie și a dominat podiumurile timp de mai bine de două decenii. Kate Moss demonstrează, încă o dată, că frumusețea nu are vârstă și a pozat topless pentru publicația bianuală Self Service Magazine.

În una dintre imaginile catalogului, Kate Moss este complet dezbrăcată, cu excepția unei perechi de bikini și a unor dresuri 3/4. Imaginile vorbesc de la sine și se pare că trecerea timpului a fost blândă cu frumoasa britanică. Instantaneul superb a fost surprins de către bunii prieteni ai vedetei, Mert și Marcus. 

În ciuda faptului că în imagine, Kate apare ținând în mână o țigară și cu o sticlă de gin în față, în realitate ea a renunțat de multă vreme la consumul de alcool, după cum ea însuși a declarat.

În 2015, atunci când revenea de la un centru de dezintoxicare din Turcia, vedeta s-a confruntat cu un eveniment neplăcut. A consumat alcool în aeroport și a avut nevoie de ajutorul gărzilor de corp pentru a ajunge în siguranță acasă.

Este cunoscut faptul că fotomodelul a avut de suferit din cauza consumului excesiv de alcool. În vremurile ei neliniștite, obișnuia să bea prosecco dimineața și cantități importante de vin sau votcă. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"

  • Kate Moss sfidează trecerea timpului! La 47 de ani, fotomodelul face furori cu un nou pictorial topless 

related posts

Modifică setările cookies