Kate Winslet, apariție surpriză în tribunele de la Wimbledon


Actrița a participat la finala masculine de tenis de la cel mai mare campionat găzduit de Londra.


De obicei, fire discretă și prezență scumpă la vedere, Kate Winslet (46 de ani) a fost văzută în weekend la campionatul de tenis de la Wimbledon, în tribuna VIP Evian.

Îmbrăcată într-o rochie înflorată de vară, bleu cu alb, cu falduri din voal pepit și accesorizată cu mai multe lănțișoare și cu o geantă de paie, actrița premiată cu o statuetă Oscar s-a alăturat celorlalte vedete care au ținut să vadă finala masculine, respectiv Tom Cruise, Jason Statham, Andrew Garfield, Tom Hiddleston și Matt Smith.

Și modelele Poppy Delevingne și Rosie Huntington-Whiteley s-au așezat în tribuna VIP, la emblematicul turneu de tenis din Londra.

Sora mai mare a Carei Delevingne, care era însoțită de tatăl lor, Charles, arăta șic într-un costum galben lămâie și ochelari de soare negri.

Și cântăreața Rita Ora a venit să vadă meciul, fiind însoțită de Taika Waititi.

Dar cei mai importanți participanți ai evenimentului au fost Ducele și Ducesa de Cambridge, împreună cu fiul lor, Prințul George, care l-au urmărit pe Novak Djokovic jucându-l pe Nick Kyrgios din tribuna regală.

Cu toții l-au aplaudat pe Novak Djokovic pentru câștigarea celui de-al șaptelea titlu la Wimbledon și al patrulea consecutiv, o victorie răsunătoare după scandalul iscat la Australian Open, unde i-a fost interzis să participe din rațiuni de vaccinare anti-Covid.

FOTO: Profimedia

 

  • Kate Winslet, apariție surpriză în tribunele de la Wimbledon

related posts

Modifică setările cookies