Kate Winslet, despre scenele intime explicite cu actrița Saoirse Ronan în noul film: "Nu am fost niciodată mai mândră"


Kate Winslet este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Are o frumusețe aparte, care a ajutat-o să se facă remarcată oriunde și în orice situație. Recent, actrița a povestit despre noul rol din Ammonite, o dramă romantică care va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto.


Actrița a povestit pentru The Hollywood Reporter că se simte foarte bine în pielea sa și că este extrem de mândră de faptul că deși a născut de 3 ori și are 44 de ani, încă poate să apară goală într-un film. Kate a mai sus că nu a fost niciodată mai mândră de o scenă intimă.

"Categoric nu e ca și cum ai mânca un sandviș", a spus ea despre cel mai explicit moment intim din film. "Eu și Saoirse am coregrafiat împreună scena. Sunt atât mândră de scena de dragoste din Ammonite".

Tot actrița a mai sus că a fost nevoită să preia controlul de a regiza scena pentru că regizorul Francis Lee a fost "foarte nervos": "I-am spus: 'Ascultă, lasă-ne pe noi să rezolvam asta'. Și am reușit. Am marcat toate punctele forte ale scenei pentru a ne ancora în secvențe care să susțină scenariul".

Acțiunea filmului se desfășoară în Anglia, în anii 1840 și vorbește despre povestea lui Mary Anning, un vânător de fosile, și a unei femei căsătorite cu care bărbatul are o relație.

Sursă foto: Profimedia Images

  • Kate Winslet, despre scenele intime explicite cu actrița Saoirse Ronan în noul film: Nu am fost niciodată mai mândră

related posts

Modifică setările cookies