Kate Winslet și fiica ei, în centrul atenției la gala BAFTA TV Awards 2023. Au dat dovadă de eleganță și modestie


Kate Winslet a fost premiată la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal" pentru rolul din "I am Ruth". Pe 14 mai, la Londra, acrița și fiica ei, Mia Threapleton, au atras toate blițurile fotografilor pe covorul roșu, la gala BAFTA TV Awards 2023. Ca de obicei, vedeta a fost apreciată pentru eleganța ei. 


Kate Winslet (47 de ani) a fost premiată la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal" pentru interpretarea mamei unei adolescente afectate de reţelele de socializare în "I am Ruth", o miniserie TV, scrie agerpres.ro. Actriţa britanică joacă alături de fiica ei din viaţa reală, Mia Threapleton (22 de ani).

Celebriățile au ales ținute elegante, în culori clasice. Ca de obicei, Kate Winslet s-a remarcat prin bun gust și rafinament, purtând o rochie neagră, cu umerii goi și pantofi simpli negri. Fiica ei, Mia Threapleton, a purtat o salopetă neagră, cu brâu alb și pantofi cu toc mic, negri. 

Kate Winslet i-a dedicat premiul fiicei sale, alături de care joacă în producția  „I Am Ruth„:

„Este garantat că voi fi singura din aceasă seară care plânge”, a spus Winslet pe scenă. "Dacă aș putea tăia acest premiu în jumătate, i-aș da cealaltă jumătate fiicei mele. Am făcut asta împreună, puștoaico."

Ea a continuat: „I Am Ruth a fost creat pentru familiile care au simțit pericolul lumii online, pentru părinții care doresc să poată comunica cu adolescenții lor, dar nu mai pot, și pentru tinerii care au devenit dependenți de rețelele sociale și de părțile sale mai întunecate.”

Tatăl Miei este regizorul Jim Threapleton. Kate Winslet a fost căsătorită cu el între anii 1998 și 2001. Mia s-a născut în anul 2000. Pe 12 octombrie, ea va împlini 23 de ani. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 al concursului „Românii au talent”, a venit însoțit de părinții lui în emisiunea La Măruță

  • Kate Winslet și fiica ei, în centrul atenției la gala BAFTA TV Awards 2023. Au dat dovadă de eleganță și modestie

related posts

Modifică setările cookies