Katie Price, a 16-a operație de mărire a bustului. Vedeta își dorește să nu aibă rivală în Marea Britanie la acest capitol


În urmă cu 20 de ani, Katie Price era considerată una dintre cele mai frumoase britanice. Acum, la 44 de ani, vedeta atrage mai mult atenția cu operațiile estetice pe care și le face în continuu.


Deși are deja un bust de mărimi impresionante, Daily Mail scrie că Price și-ar fi făcut deja a 16-a intervenție la sâni, din dorința de a avea cel mai mare bust din Marea Britanie.

Paparazzii au surprins-o într-o clinică din Belgia, acolo unde a mers pentru a se supune procedurii medicale. “Katie își vă pune implanturi uriașe mărimea 2120 CC. Vrea cu orice preț să aibă cel mai mare bust din țară”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Sursa foto: PROFIMEDIA

În ultimii ani, Katie Holmes a stat mai mult prin clinici decât acasă, pentru a-și “îmbunătăți” look-ul. Și-a pus Botox, fillere, fațete dentare, și-a făcut și o rinoplastie și facelifting. În trecut a avut mai multe operații nereușite de mărire a bustului, care i-au deformat sânii.

În 2015, în urma unei operații de micșorare a bustului, a rămas cu o gaură în sân, pe care a “reparat-o” ulterior cu o nouă mărire.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Katie Price, a 16-a operație de mărire a bustului. Vedeta își dorește să nu aibă rivală în Marea Britanie la acest capitol

related posts

Modifică setările cookies