Keanu Reeves, parteneră surpriză pe covorul roșu: a venit însoțit de mama sa


Desi toată lumea se așteptă să vina însoțit la Oscaruri de iubita lui, Alexandra Grant, Keanu Reeves a avut o parteneră surpriză.


Actorul și-a adus mama la cel mai important eveniment cinematografic al anului. Patricia Taylor, în vârstă de 76 de ani, arată impresionant. Îmbrăcată într-un costum impecabil alb Dole & Gabbana, accesorizat cu bijuterii Cartier, Patricia a impresionat cu look-ul său. Keanu Reeves a fost și el întruchiparea eleganței, tot într-un costum D&G.

 

Cum era de așteptat după “gafa” de anul trecut când internauții i-au confundat iubita cu Helen Mirren, de data asta au crezut că mama lui este Alexandra Grant. Diferența de vârstă dintre cele două femei este de 30 de ani.

Foto: Mama lui Keanu la inceputul anilor 2000

Foto: Helen Mirren/ Alexandra Grant

Actorul a surprins anul trecut când a aparit de mână cu iubita sa la un eveniment monden. Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, este o artistă care a colaborat cu Keanu Reeves la cele două cărți pe care actorul le-a lansat. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani și apropiații cuplului spun că Alexandra i-a fost alături în momentele dificile și l-a făcut să uite de tragediile din viața sa : un copil născut mort în 1999 și pierderea iubitei într-un accident de mașînă în 2001. 

După spusele apropiaților, Keanu s-a îndrăgostit de Alexandra pentru că are multe calități pe care femeile de la Hollywood nu le au. Printre altele, Alexandra este “spirituală, bună la suflet și sensibilă”. 

Cunoscuții spun că practic Alexandra Grant l-a “salvat” pe Keanu Reeves și l-a făcut să își deschidă sufletul, să vorbească despre emoțiile și suferințele sale.

“A fost într-un loc întunecat atâta vreme, dar viziunea pozitivă a Alexandrei și sprijinul ei l-a făcut să își schimbe viața”, a spus un prieten. Keanu Reeves este unul dintre cei mai discreți actori de la Hollywood, evitând să vorbească despre viața sa personală. În urmă cu 20 de ani a trăit o dramă de nedescris, când iubita lui de atunci, Jennifer Syme, a murit la scurt timp după ce copilul lor s-a stins din viață.

„În 1998 am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moartea ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii”, a mărturisit Keanu Reeves.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

 

 

  • Keanu Reeves, parteneră surpriză pe covorul roșu: a venit însoțit de mama sa

related posts

Modifică setările cookies