Kenneth Petty, soțul lui Nicki Minaj, ar putea ajunge la pușcărie! Pentru ce riscă o pedeapsă de 10 ani


În luna noiembrie a anului 2019, Nicki Minaj s-a căsătorit în secret cu Kenneth Petty, prieten încă din adolescență al artistei și totodată unul dintre primii ei iubiți.


Imediat după ce Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit, presa din întreaga lume a notat că bărbatul a fost condamna la închisoare în trecut pentru viol și că a petrecut patru ani după gratii! Din câte se pare, nefericitul eveniment a avut loc în 1995, atunci când Kenneth avea 15 ani, iar partenera lui, pe care a agresat-o, avea 16 ani.

Chiar dacă Nicki Minaj a afirmat că soțul ei s-a schimbat și că acum este alt om, se pare că bărbatul are din nou probleme cu legea, chiar din cauza acelui viol petrecut în urmă cu mai bine de 25 ani!

Presa din străinătate notează acum că Kenneth Petty riscă să-și petreacă următorii 10 ani după gratii, deoarece nu s-a înregistrat ca agresor sexual în California, după ce s-a mutat în acest stat. El era înregistrat ca agresor sexual doar în Los Angeles și se afla sub supraveghere, însă autoritățile îl acuză că s-a mutat intenționat în alt stat, pentru a scăpa de oamenii legii.

La ultimele audieri, Kenneth Petty a pledat vinovat, iar din această cauză jurnaliștii americani au afirmat că el riscă să ajungă la pușcărie. Tribunalul va lua o decizie pe 24 ianuarie 2022.

  • Kenneth Petty, soțul lui Nicki Minaj, ar putea ajunge la pușcărie! Pentru ce riscă o pedeapsă de 10 ani

related posts

Modifică setările cookies