Kevin Costner, în tandrețuri cu o cântăreață cu 20 de ani mai tânără. Cine este Jewel


Kevin Costner a alimentat zvonurile potrivit cărora iubește din nou, la doar câteva luni după ce a finalizat divorțul de soția sa, Christine Baumgartner. Actorul de 68 de ani a fost surprins în brațele altei femei, o cântăreață populară peste Ocean.


Kevin Costner se reface emoțional după divorțul scandalos de Christine Baumgartner, soția sa din ultimii 18 ani. Actorul din Yellowstone a fost surprins în compania altei femei, cântăreața Jewel (49 de ani). Cei doi au petrecut câteva zile împreună pe insula Necker a miliardarului Richard Branson. 

TMZ, care a obținut câteva fotografii sugestive, scrie că cei doi au participat la o strângere de fonduri pentru Fundația Inspiring Children. Jewel este fondatoarea organizației, iar Kevin Costner a fost invitat. Vezi pozele AICI!

Cei doi au fost văzuți împreună în Insulele Virgine Americane, unde au stat cel puțin o săptămână, susțin martorii. „Cu siguranță se întâmpla ceva. Flirtau și, când erau împreună, era ca și cum amândoi tocmai s-au luminat”, a dezvăluit o sursă. 

Într-o postare pe Instagram, Jewel l-a menționat pe Kevin Costner, căruia i-a mulțumit pentru că a dat curs invitației sale de a participa la gala caritabilă. 

Jewel (Kilcher) a fost într-o relație cu actorul Sean Penn, în cursul anului 1995, însă s-a măritat cu Ty Murray, un călăreț de rodeo, în 2008. În iulie 2011, Jewel a născut un băiat, pe nume Kase Townes, iar trei ani mai târziu a divorțat de soțul ei. 

Kevin Costner, care are trei copii cu fosta soție, s-a plâns în instanță după ce Christine Baumgartner a refuzat să plece din casa lor, deși ea a depus actele de divorț. La scurt timp după anunțul separării, Christine Baumgartner făcea senzație la plajă, în Hawaii, semn că nu regretă despărțirea de celebrul actor.

Fotografii: Getty Images

  • Kevin Costner, în tandrețuri cu o cântăreață cu 20 de ani mai tânără. Cine este Jewel

related posts

Modifică setările cookies