Recent, Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer de piele. La doar 36 de ani, acesta a fost supus unei intervenții prin care i-a fost îndepărtată o aluniță de pe linia părului. Artistul a vorbit, pe rețelele de socializare, despre ce s-a întâmplat.

Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer

Kevin Jonas a ținut totul secret până în momentul în care operația a fost efectuată. Acesta este încrezător și speră ca problema să se rezolve, pentru ca totul să revină la normal, așa cum era înainte de diagnostic.

„Mi se va extirpa un carcinom bazocelular de pe cap. Da, este ,de fapt, o bucată de piele canceroasă, care a început să crească, iar, acum, trebuie să mă operez, ca să fie îndepărtată”, a spus Kevin Jonas, în mediul online.

A doua parte a filmulețului prin care a dat vestea a fost filmată după ce operația a avut loc și și-a sfătuit fanii să meargă la medic, pentru a depista din timp problemele pe care le-ar putea avea: „Sunt gata. Acum, este timpul să mă vindec. Mă vindec acasă. Aveți grijă să verificați alunițele”.

Frații Jonas au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Toată lumea îi știe pe frații Jonas, datorită serialului pe care l-au avut pe Disney Channel, în urmă cu mai mulți ani. Profitând de faima de care se bucurau la nivel Mondial, aceștia și-au întemeiat propria trupă.

S-au destrămat, dar, în urmă cu doar câțiva ani, s-au reunit și se bucură de un succes pe măsură. Prin urmare, cei trei frați au primit o stea la Hollywood, pe Walk of Fame, în urmă cu un an.


Sursa foto: Getty Images