Killa Fonic nu a postat niciun mesaj de condoleanțe pentru NOSFE


Killa Fonic a făcut parte din trupa Șatra Benz până când a decis să înceapă o carieră solo. Cu toate că a fost extrem de apropiat de NOSFE, artistul nu a publicat niciun mesaj după moartea acestuia. Fanii au remarcat și au reacționat imediat la tăcerea absolută a cântărețului!


Killa Fonic și membrii trupei Șatra Benz au fost extrem de apropiați, împreună reușind să schimbe industria muzicală românească. Aceștia, deși au făcut istorie împreună, s-au despărțit în jurul anului 2019, atunci când Killa a mers pe propriul său drum. 

„Drumurile noastre s-au separat. Sunt copii care au fost dezamăgiți, pentru că Șatra nu a mai rămas în aceeași formulă, dar trebuie să accepte. Părinții mei au divorțat și eu am acceptat asta.

A fost o situație intimă. Nu vreau să intru detalii. Pur și simplu nu ne-am mai înțeles și fiecare a mers pe drumul lui. Nu pot să arunc cu noroi în ceva ce am iubit și am respectat. Acum nu ne sunăm, nu vorbim între noi. Nici nu ne-am întâlnit până acum”, a povestit Killa la vremea respectivă.

Chiar dacă profesional nu mai erau atât de apropiați, oamenii se așteptau ca prietenia lor să rămână. Cu toate acestea, după ce o mulțime de artiști au postat mesaje de regret pentru moartea lui NOSFE, Killa a rămas la fel de tăcut. El nu a scris și nu a repostat nimic referitor la tragedie. 

Fanii au remarcat imediat faptul că fostul membru Șatra Benz a rămas tăcut și au reacționat imediat pe rețelele de socializare:

„A murit nosfe si tu nu spui nimic” // „M-ai dezamăgit” // „Sper doar sa nu fie vorba de orgolii...”, sunt doar câteva dintre mesaje. 

  • Killa Fonic nu a postat niciun mesaj de condoleanțe pentru NOSFE

related posts

Modifică setările cookies