Kim Jong-un, o nouă apariție publică! Nici de această dată imaginile nu pot fi verificate din surse independente


De câteva luni bune, despre dicatotrul Kim Jong-un se spune că ar fi murit, dar că autoritățile de la Phenian nu vor să anunțe public acest lucru.

Tag-uri: #kim jong-un

Potrivit publicațiilor din diferite colțuri ale lumii, dovezile că liderul nord-coreean nu mai este în viață sunt destul de clare, însă agenția de presă de stat din Coreea de Nord vine constant cu imagini în care îl prezintă pe Kim Jong-un în viață. Problema cea mai mare, potrivit BBC, este că nicio imagine făcută publică în ultimele luni cu liderul de la Phenian nu poate fi verificată și autentificată din surse independente, singura care garantează pentru autenticitatea imaginilor fiind agenția de presă de stat din Coreea de Nord.

Potrivit presei din Coreea de Nord, zilele trecute Kim Jong-un ar fi participat alături de sora lui, Kim Yo Yang, la o întâlnire cu oficialii responsabili de relația cu „vecina” Coreea de Sud, afirmând că această țară va fi tratată de acum înainte ca un inamic.

„Am ajuns la concluzia că nu avem de ce să purtăm discuții față în față cu reprezentanții Coreei de Sud, în condițiile în care acțiunile acestora ne-au intrigat”, ar fi spus Kim Jong-un.

Mai mult decât atât, liderul de la Phenian ar fi participat și la o întâlnire a Partidului Muncitoresc, păstrând distanța socială, însă nici acele imagini nu au putut fi verificate din surse independente.

Vezi și: TETELU şi super-invitaţii săi - episodul 8

related posts

Modifică setările cookies