Kim Kardashian și-a uimit, din nou, fanii, după ce a prezentat câteva dintre cele mai interesante obiecte pe care le are în biroul companiei cu produse de înfrumusețare. Pe lângă toate coperțile revistelor pe care a apărut de-a lungul timpului, aceasta are și o sculptură a creierului ei.

Pe biroul celei mai cunoscute surori Kardashian, se află creierul ei, în mărime naturală. Piesa de decor a stârnit multe reacții în mediul online, unii fiind de părere că fosta soție a lui Kanye West „nu se poate sătura de ea însăși”.

Mai mult decât atât, Kim Kardashian și-a amplasat, în birou, un solar, dar și un manechin realizat după măsurătorile sale. Decizia de a avea un solar nu a fost pe placul internauților, care și-au amintit de momentul în care sora ei, Khloe Kardashian, s-a confruntat cu cancerul de piele. Cu toate acestea, Kim Kardashian a spus că solarul reprezintă doar o parte din tratamentul pe care îl urmează pentru psoriazis.

Kim Kardashian, vacanță de lux la ski

Alături de Khloe Kardashian și de sora lor vitregă, Kendall Jenner, Kim Kardashian a plecat, pentru câteva zile, în cea mai scumpă destinație de ski din lume, Aspen, Colorado.

Vacanța din Aspen a venit la scurt timp după ce Kendall Jenner s-a despărțit de Bad Bunny. Separarea ar fi avut loc la jumătatea lunii decembrie, deoarece, conform unei surse, în ultima vreme, aceștia începuseră să facă lucruri separat.

Recent, familia Kardashian s-a întors dintr-o vacanță exotică, unde au petrecut timp împreună de Revelion. Surorile Kardashian și Jenner nu au dezvăluit locația pe care au ales-o, dar fanii s-au gândit la Insulele Turks and Caicos, fiind o destinație preferată de acestea, în sezonul rece.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube, Getty Images