Kristin Davis, “Charlotte” din Sex and the City”, de nerecunoscut după ce și-a dizolvat fillerele de pe față. Fanii, surprinși


La finalul anilor ’90, actrițele din serialul “Sex and the City” erau un adevărat model pentru milioane de femei. Admirate pentru stilul vestimentar impecabil și pentru dezinvoltura lor, Carrie Bradshaw și prietenele ei, Charlotte, Mianda și Samantha au devenit un adevărat fenomen în întreaga lume.


20 de ani mai târziu, producătorii serialului au hotărât să filmeze un nou sezon, denumit “Just Like That”, așa că le-au chemat din nou, pe actrițe, la datorie. Cum presiunea de a arăta impecabil era mare, Kristin Davis a apelat la câteva intervenții estetice pentru un look cât mai fresh. Însă, reacțiile nu au fost atunci cele sperate. Fanii au ridiculizat-o pentru look-ul ei nenatural, așa că vedeta a hotărât să renunțe la fillere.

“Le-am dizolvat pentru că am fost ridiculizată. Am plâns din cauza asta, a fost extrem de stresant”, a povestit Kristin Davis în The Telegraph, anul trecut.

Aceasta a recunoscut că a intervenit și asupra buzelor, însă rezultatul nu a fost pe măsură așteptărilor. “Nu mi-a spus nimeni că nu vor arăta bine timp mai îndelungat. Până la urma prietenii mi-au spus că persoana care îmi zâmbește înapoi din oglindă nu sunt eu”.

Între timp, vedeta a renunțat la fillere, iar reacțiile fanilor au fost pozitive. În imaginile postate pe rețelele de socializare, vedeta este lăudată pentru look-ul ei natural.

“Oau, ai din nou fața ta!”

“Fața ei reală, OMG!”

“Arați minunat fără machiaj”, i-au transmis fanii.

  • Kristin Davis, “Charlotte” din Sex and the City”, de nerecunoscut după ce și-a dizolvat fillerele de pe față. Fanii, surprinși

related posts

Modifică setările cookies