Kylie Jenner și-a surprins mama cu un cadou de 250.000 de dolari


De ziua ei, Kris Jenner a primit din partea fiicei sale un cadou-surpriză în valoare de 250.000 de dolari.


Luni seara, Kris Jenner a primit, cu ocazia zilei sale de naștere, un cadou care i-a adus lacrimi în ochi. 

Citește și: Kylie Jenner, criticată dur pe internet pentru că i-a pus cercei fetiței sale de 5 luni. "De ce i-ai dat găuri? E o barbarie!"

Mama clanului Kardashian va împlini 63 de ani abia pe 5 noiembrie, dar acest lucru nu a oprit-o pe fiica sa cea mică să o surprindă cu o ”mașină de vis” - un Ferrari roșu 488 Gran Turismo Berlinetta, care costă 250.000 de dolari (o sumă modestă pentru miliardara Kylie Jenner). 

Kylie, desigur, a surprins reacția mamei sale într-o postare pe Instagram. ”Mă duc la mama acasă să o surprind cu un cadou de aniversare. Am plănuit asta de săptămâni întregi și sunt, în sfârșit, nerăbdătoare să i-l dăruiesc. Este un pic întuneric afară, așa că sper că o să-l poată vedea bine”.

Surpriza mamei lui Kylie a fost uriașă. După ce și-a îmbrățișat fiica și și-a șters lacrimile, Kris s-a urcat în automobil - glumind că, dacă știa că va veni Kylie în vizită, s-ar fi îmbrăcat mai frumos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Kylie a făcut niște fotografii mașinii, postându-le alături de comentariul ”488 pentru Regină”. 

În clanul Kardashian există o lungă tradiție ca, de ziua de naștere, să se dăruiască automobile scumpe. La 18 ani, Kylie a primit de la fostul ei iubit, Tyga, un Ferrari 482, în valoare de 320.000 de dolari. Pentru aniversarea de 19 ani, aceasta a primit un Mercedes-Benz Maybach, de 189.000 de dolari. 

Foto: Instagram

  • Kylie Jenner și-a surprins mama cu un cadou de 250.000 de dolari

related posts

Modifică setările cookies