Kylie Jenner și Timothée Chalamet nu se mai ascund. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în Paris


Kylie Jenner și Timothée Chalamet nu se mai ascund. După ce au participat împreună la un eveniment sportiv, preferând să stea departe de mulțime, cei doi porumbei și-au făcut apariția pe străzile din Paris, împreună, ținându-se de mână.


Deși zvonurile despre relația celor doi au început de multe luni, iar paparazzii chiar i-au surprins împreună de mai multe ori, niciunul dintre ei nu a postat vreo fotografie în mediul online. Fanii știau foarte bine despre relația lor și îi felicitau, deși nu era nimic confirmat.

Kylie și Timothée au fost surprinși în Paris, în timp ce se îndreptau către ziua de naștere a unei prietene de-a familiei Kardashian-Jenner, Rosalía. Însă, nici de data aceasta, niciunul dintre ei nu a postat vreo fotografie.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, într-o fotografie făcută lui Kylie Jenner, s-a putut observa că, pe ecranul telefonului său, avea o poză cu ea și cu Timothée Chalamet. Relația și-au confirmat-o luna aceasta, când și-au făcut apariția la concertul lui Beyoncé, unde s-au sărutat și îmbrățișat.

O sursă apropiată acestora a declarat, pentru PEOPLE, că relația lor a început de șase luni, iar Timothée înțelege că iubita lui trebuie să își prioritizeze copiii, mai ales pentru că au o vârstă foarte mică. 

Înainte de a începe relația cu Timothée, Kylie Jenner se împăcase, din nou, cu Travis Scott, tatăl celor doi copii pe care îi are. La aproximativ un an de când l-a adus pe lume pe fiul lor, Kylie și Travis au luat decizia de a se despărți, păstrând legătura în ceea ce privește creșterea celor mici.  

„Chiar dacă nu sunt împreună, au o legătură uimitoare și încă sunt cei mai buni prieteni. Comunică deschis și au o relație de coparenting uimitoare. Întotdeauna s-au asigurat că cei mici știu că le sunt alături, în orice moment, iar acest lucru nu se va schimba niciodată”, a mai apus o sursă apropiată acestora, pentru US Magazine.

 

Sursa foto: Getty Images, Instagram 

  • Kylie Jenner și Timothée Chalamet nu se mai ascund. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în Paris

related posts

Modifică setările cookies