La 16 ani, fiica Ancăi Serea defilează ca un model adevărat. Sarah îi pășește pe urme mamei sale


Anca Serea este foarte mândră de fiica sa cea mare, Sarah-Anouck. La 16 ani, este suficient de înaltă și cu trăsături frumoase, încât ar putea începe o carieră de model. Cel mai recent video în care apar împreună a adunat sute de comentarii de apreciere din parttea urmăritorilor. 


„Seamănă cu Emily Ratajkowski”, „Parcă ați fi surori gemene! Superbe!”, „Wowww ce semănați”, „Foarte faine ținutele, perfect sincronizate și vă avantajează, sunteți superbe”, „Parcă sunteți surori...foarte frumoase. Felicitări pentru familia ta frumoasă și copiii superbi”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților. 

Se pare că Sarah vrea să-i pășească pe urme mamei sale, care este deja un influencer popular. Tânăra a început să facă ședințe foto profesionale, pozând în ținute de la branduri celebre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouck (@sarah_serea)

Anca Serea consideră că Sarah este deja destul de matură pentru a participa împreună cu părinții la diverse evenimente mondene. 

„Sarah a crescut văzând cu ochii, e ditamai domișorica acum. Ea, de pe vremea când era mititică, a fost copia mea. Se îmbracă la fel, îi place să mă imite. E puțin timidă, însă, cu interviurile și cu lumea mondenă. Nu-i prea place", a povestit Anca Serea într-un interviu pentru click.ro.

Anca Serea este originară din Tecuci, acolo unde a absolvit liceul cu profil filologie/limbi străine. Vedeta a venit la București pentru a studia la Academia de Studii Economice (ASE), dar după absolvire și-a dat seama că nu i se potrivește profesia pe care și-a ales-o. 

Anca Serea a câștigat Elite Model Look în anul 1999, iar pictoriale cu ea au apărut în numeroase reviste. Cu toate acestea, ea a renunțat la cariera de model după ce a primit oferta de a prezenta știrile sportive. 

 

Sursă foto: Instagram

  • La 16 ani, fiica Ancăi Serea defilează ca un model adevărat. Sarah îi pășește pe urme mamei sale

related posts

Modifică setările cookies