La 17 ani, fiica Ralucăi Moianu impresionează cu frumusețea ei. „Are alură de model”


Raluca Moianu este foarte mândră de fiica ei. Cei care urmăresc contul de socializare al jurnalistei au fost impresionați de frumusețea Marei. La 17 ani, tânăra are trăsături de model. 


Cei mai mulți o știu pe Raluca Moianu drept gazda emisiunii "Iartă-mă", din anii 2000, dar jurnalista în vârstă de 52 de ani s-a format și ca om de radio, iar din 2009 vocea ei caldă se aude la Gold FM. 

Raluca Moianu a publicat recent imagini cu fiica ei de 17 ani, care au primit foarte multe aprecieri în mediul online. (vezi mai multe în galeria foto de mai jos)

„Este foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet... Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul”, a spus despre ea Raluca Moianu, într-un interviu pentru OK Magazine

Tatăl Marei, Marius Ancuța, s-a stins din viață în 2018, după o luptă cu cancerul. 

„A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”, a povestit Raluca Moianu în același interviu. 

Vorbind despre viața ei din prezent, fosta prezentatoare TV spune că nu se plânge de singurătate. 
 
„Am o viaţă destul de plină. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate”, a menționat ea. 
 
În prezent, Raluca Moianu este realizatoare emisiunii „Life Time Coaching” de la Radio Gold FM, care este difuzată vineri, sâmbătă și duminică, între 17:00 și 18:00. 

Sursă foto:Facebook, Instagram/  Raluca Moianu

Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Biban de mare cu zuchinni și busuioc

  • La 17 ani, fiica Ralucăi Moianu impresionează cu frumusețea ei. „Are alură de model”

related posts

Modifică setările cookies