La 36 de ani este mamă singură cu trei copii și a fost aleasă Miss Universe Puerto Rico. Din ce activitate își întreține familia


După 15 ani de la câștigarea titlului Miss World Puerto Rico, Jennifer Colón Alvarado este aleasă din nou regină a frumuseții în această țară sud-americană. La vârsta de 36, mama a trei copii a primit cu mândri coronița Miss Universe Puerto Rico 2024 și abia așteaptă să-și reprezinte națiunea la competiția internațională care va avea loc în Mexic, în noiembrie.


Este pentru prima când la concursul Miss Universe din Puerto Rico a fost aleasă câștigătoare o femeie de peste 30 de ani și care este mamă. Acest lucru se întâmplă după ce regulile concursului internațional s-au schimbat în 2022.

Jennifer a studiat la Universitatea Interamericană din Puerto Rico, iar în prezent lucrează medic cosmetician și iridolog (recunoașterea bolilor prin intermediul irisului). Practic, specialiștii în iridologie folosesc o metodă nouă de diagnostic, bazată pe ideea că bolile oamenilor pot fi detectate prin analiza imaginii irisului.

De asemenea, ea este fondatoarea unui centru, „Healing Hands Puerto Rico”, care oferă servicii gratuite de estetică persoanelor care au trecut prin traume severe. În special, Jennifer încearcă să reconstruiască stima de sine a femeilor care s-au confruntat cu circumstanțe traumatice sau dificile, care au fost victimele violenței domestice. Ea își descrie proiectul ca pe o „mișcare”.

Răspunsul care, potrivit juriului, a definit victoria noii Miss Univers Puerto Rico a fost: „Funcția principală a unei regine este de a sparge tipare și de a rupe prejudecățile. Și ca femeie de 36 de ani și mamă a trei copii, exact asta fac în seara asta. Îmi doresc ca fiecare femeie să se regăsească în mine. Am avut ocazia să-mi reconstruiesc stima de sine bucată cu bucată. Deci, femeilor care mă urmăresc acum le pot spune: dacă eu am făcut-o, o poți face și tu. Vreau să fac istorie în Mexic. Vreau să reprezint Puerto Rico cu mândrie. Pentru ca atunci când ne vor vedea, să știe că lumina care strălucește în noi nu este temporară”.

Jennifer s-a căsătorit prima oară, la 22 de ani, cu Elan Allende, fiul actorului mexican de telenovele Fernando Allende. La 23 de ani, a devenit mama unei fetițe, María Valentina, care are acum 13 ani. Un an mai târziu, îl aduce pe lume pe Fernando José, care are acum 12 ani. După mai bine de 10 ani împreună, în 2021 Jennifer și Elan au divorțat. Al treilea copil, Cataleya, în vârstă de doi ani, s-a născut în 2022, ca urmare a relației cu producătorul de film Jairo Calero. În prezent, femeia își crește singură cei trei copii. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

  • La 36 de ani este mamă singură cu trei copii și a fost aleasă Miss Universe Puerto Rico. Din ce activitate își întreține familia

related posts

Modifică setările cookies