La 4 ani, fiica Danei Rogoz și-a descoperit vocația. De ziua ei, micuța i-a făcut mamei sale o mărturisire emoționantă


Lia, fiica Danei Rogoz, a împlinit 4 ani în data de 20 mai. Actrița care joacă în serialul „Groapa” de la PRO TV a fost extrem de entuziasmată când micuța ei i-a mărturisit că vrea să-i pășească pe urme.


„Azi, în timp ce găteam împreună, Lia mi-a făcut una dintre cele mai frumoase și mai surprinzătoare declarații de până acum: "Mama, când o sa fiu mare, vreau să fiu mămică ca tine. Și să fim amândouă pe scenă, împreună." Am rămas blocată. S-a nimerit și ca Radu să fie cu aparatul de fotografiat pregătit, așa că a surprins acest moment minunat”, a scris ieri Dana Rogoz pe pagina sa de socializare.

Lia este foarte fotogenică, iar fanii Danei Rogoz abia așteaptă să vadă noi imagini cu ea. Actrița a scris un mesaj emoționant în ziua când Lia a împlinit 4 ani.

„La mulți ani, Lia Bucuria noastra! Doamne, câtă bucurie și câtă frumusețe și câtă gingășie ai adus cu tine pe lumea asta. Uneori aproape că nu îmi vine să cred că ești reala! Îmi vine să te ciupesc, să te gâdil și apoi să te strâng în brațe tare de tot, cât să îmi îmi potolesc din dragostea asta flămândă pe care o simt când te privesc. Mi-ai spus ieri că, atunci când o să fii mare, vrei să fii mămică cum sunt eu, dar și actriță, să jucam împreună pe aceeași scenă. Ce vis frumos pentru o fetiță de 4 ani. Când dai de greu, îți spui singură, cu voce tare, deși nu noi te-am învățat: "Lia poate! Lia o să reușească!". Si eu chiar simt asta. Chiar simt că vei avea un drum ales în viața asta, că prea ușor cucerești inima oricui te întâlnește. E ceva din tine care poate schimba lumea, care o poate face mult mai frumoasă. La mulți ani, Lia! Suntem extrem de fericiti, de mândri, de recunoscători, de norocoși că tu ești fetița noastră”.

Actrița le-a povestit fanilor că are o tradiție în familie, de a petrece aniversările fetiței undeva în aer liber și de a face fotografii lângă rulotă. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz

  • La 4 ani, fiica Danei Rogoz și-a descoperit vocația. De ziua ei, micuța i-a făcut mamei sale o mărturisire emoționantă

related posts

Modifică setările cookies