La 77 de ani, Ilie Năstase își dorește un copil cu cea de-a cincea soție. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Nasty: „Acum noi încercăm…”


Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana, cea de-a cincea soție, în primăvara lui 2019. Deși au avut o relație tensionată de-a lungul anilor, presărată cu despărțiri și împăcări, în prezent cei doi sunt fericiți împreună, iar fostul tenismen e mai decis ca oricând să-i împlinească un mare vis partenerei sale. 


Ilie Năstase a fost invitat recent în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar și a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare.

Nasty, cum era alintat de o planetă întreagă în anii ’70, este cel care a adus spectacolul și banii în sport. Și nu doar în tenis. Pentru că precedentul creat de el într-un sport care încă nu depășea un interes nișat la finalul anilor ’60 a fost preluat și exportat în întreaga lume sportivă. Lumea a început să caute spectacolul, iar sponsorii... adevărații performeri și showmen. Și o dată cu ei, în sport au venit contractele purtătoare de sume colosale.

Românul care are în palmares 7 Grand Slam-uri la dublu și 2 la simplu a vorbit în cadrul podcastului despre impactul major asupra sportului, despre relația cu Ceaușescu și Țiriac, despre unul din cele mai așteptate filme ale anului – Nasty, dar și despre marile sale iubiri. 

Întrebat care este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată, Nasty a avut un răspuns surprinzător, care a arătat totodată respectul pe care i-l poartă actualei soții.

„Hai să îți zic ceva! Toate femeile sunt frumoase! Dar cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios. Că nu am cum să îți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani sau la (…), dar acum, ultima e ultima.

Cu aia ești… Acum noi încercăm să avem și un copil. Eu cu Ioana! Cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua și săptămâna și luna și luna. Aia e cea mai frumoasă. Eu așa simt și așa cred”, a declarat Ilie Năstase.

Fostul sportiv este hotărât să-i împlinească visul Ioanei. „Ea vrea neapărat. Ioana are o nepoțică de 5 ani și ea vrea să aibă o fetiță neapărat. A avut băiat și vrea o fetiță (…) Vedem cum evoluează lucrurile și vedem cum putem face să avem și o fetiță”, a conchis Ilie Năstase.

Fostul lider mondial din ATP are cinci căsnicii la activ și cinci copii. Nathalie Năstase este fiica cea mare a lui Ilie din căsătoria cu Dominique Grazia. Nicolas și Charlotte sunt copiii înfiați de Ilie Năstase pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King. Cu Amalia Năstase are două fete: Alessia și Emma.

Fotografii: Facebook/ capturi Youtube

 

  • La 77 de ani, Ilie Năstase își dorește un copil cu cea de-a cincea soție. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Nasty: „Acum noi încercăm…”

related posts

Modifică setările cookies