La 90 de zile după ce s-a măritat cu ea însăși, un model din Brazilia și-a cerut divorțul


Cris Galera are 33 de ani și a ținut prima pagină a ziarelor, în septembrie, după ce a decis să se căsătorească cu ea însăși. 


Modelul de 33 de ani, din Brazilia, și-a unit destinul cu ea însăși, a îmbrăcat rochia albă de mireasă și s-a condus la altar, unde și-a jurat credință veșnică. 

La acel moment, Cris a declarat că se săturase de bărbați, adora să fie singură și nu a fost deloc dezamăgită că-n ziua nunții n-a avut un mire. 

Tânăra care este un cunoscut model de lenjerie intima în Brazilia a mărturisit că s-a dus singură la altar, la o biserică din Sao Paolo. 

“Întotdeauna mi-a fost teamă să nu fiu singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să sărbătoresc și să mă mărit. Nu voi divorța niciodată de mine”, a declarat atunci brazilianca.

A urmat luna de miere la Paris și la Londra, iar acum modelul își cere divorțul. “Lanțul de iubire” s-a rupt după doar 90 de zile. 

“Am fost fericită atât timp cât a durat. Am început să cred în dragoste după ce am cunoscut pe cineva special”, a declarat Cris, potrivit Daily Star

În același interviu, Cris a vorbit și despre valul de ură care s-a revărsat asupra ei atunci când a decis să se căsătorească cu ea însăși. “Am primit foarte multe mesaje răutăcioase. Am decis că nu voi mai citi niciun mesaj de ură. Părerile oamenilor nu schimbă ceea ce cred eu”, a conchis Cris. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 

 

 

  • La 90 de zile după ce s-a măritat cu ea însăși, un model din Brazilia și-a cerut divorțul

related posts

Modifică setările cookies