La aproape 17 ani, fiica lui Virgil Ianțu este de o frumusețe răpitoare


Virgil Ianțu are acasă o mândrețe de fată. La aproape 17 ani, Jasmina Ianțu este de o frumusețe răpitoare. 


Chiar dacă îndrăgitul prezentator este foarte discret când vine vorba de viața personală, recent le-a făcut o surpriză urmăritorilor de pe Instagram și a postat câteva imagini cu fiica Jasmina. 

“Un lobster, topit după fiica lui”, a scris Virgil Ianțu în dreptul unui selfie în care apare alături de adolescenta care va împlini 17 ani în iulie. 

Ai de ce! Superbă fată ați făcut!”, “Virgil, ce fată mare și frumoasă ai!”, “Superbă fiică”, “Nici nu trebuie să ne spui că se vede! Fiți binecuvântați, oameni frumoși!”, “Ai cu cine te mândri! E minunată fata ta!”, “Complimente! O frumusețe”, “Doamne, ce frumoasă este!” sau “Ce-ți mai lucesc ochii lângă puiul tău!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui. 

“Ce combinație mișto între voi doi, incredibil”, i-a scris Raluca Lăzăruț. Și Ileana Badiu i-a transmis prezentatorului că fiica lui este: “splendidă”.

Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Alexandru, o fostă colegă de la Prima TV. Jasmina a venit pe lume în iulie 2005. Fiica lui Virgil Ianțu nu este doar extrem de frumoasă, ci și foarte talentată. 

“Ascultă multă muzică și asta mă bucură foarte tare. Ce mai face ea interesant (și sănătos) este că ascultă nu doar muzica generației ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent… e grav. Este extrem de talentată, are o ureche muzicală excelentă și un glas cu o tehnică intuitivă rară… și nu sunt un tată nebun, care și-ar lăuda fata din orgoliu”, povestea în trecut Virgil Ianțu pentru Click! Pentru femei

Fotografii: Instagram

  • La aproape 17 ani, fiica lui Virgil Ianțu este de o frumusețe răpitoare

related posts

Modifică setările cookies